247 MEDIA

Influencer Marketing

NÖVEKEDJ!

YouTuber, Instagram, Twitch vagy egyéb platformon dolgozó influencer vagy? Szeretnél több követőt és szponzorokat a csatornádhoz? Állunk rendelkezésedre!

Nem szólunk bele a tartalmadba, hisz a mi feladatunk más. Szeretnél több feliratkozót? Akkor legyél egyszerre jelen az összes közösségi oldalon! Nincs rá időd? Ezért vagyunk itt mi!

ÉLJ ABBÓL, AMIT SZERETSZ!

Szponzorok és finanszírozás hiányában egy csatorna vagy influencer fennmaradásra lehetetlen. Élj abból amit szeretsz csinálni. Nem akarsz reklámokat? Rengeteg egyéb mód van még arra, hogy csatornád fenntartható legyen és az állandó munkáddá válhasson!

Meglévő követőtáborral

Sokan néznek, de anyagilag mégsem teljesítesz jól? Maximalizáld bevételeidet velünk! Az évek alatt kifejlesztett speciális know-how és a meglévő céges adatbázisnak köszönhető, hogy a jelenlegi bevételed (pl YouTube Adsense) akár négyszeresét is elérheted rajtunk keresztül. Mi nem szólunk bele a tartalmadba, csak kiegészítjük azt és segítünk megosztani. Még nem vagy jelen az összes potenciális platformon és social media felületen? Jelenleg rengeteg új feliratkozótól tartod magad távol! De ne aggódj, ebben is segítünk neked!

Nincs elég néződ?

Hiába remek a tartalmad, ha nem jut el elég emberhez. Általánosságban beszélve egy igazán jó induló csatornának minimum 1 év “berobbanás” előtti időszakra van szüksége, hogy elég követőt gyűjtsön. Fontos, hogy tartalmaid az első 24 órában nagy megtekintést érjenek el. Ebben segítenek a már meglévő követők, vagy feliratkozók. De hogyan indulj el 0 vagy csak kevés követővel? Légy jelen minden fontos platformon és közösségi média felületen, ezenkívűl az elején mindig reklámozz! Persze ez rengeteg munkát jelent, ezért vagyunk itt mi.