online marketing megoldások

Vállakozások és influencerek számára az online megjelenés egy olyan eszköz, amit a legtöbb ügynökség rosszul használ. Az online marketing kampányok több mint 85%-a sikertelen, de még is futnak tovább. Hogy miért? Mert a cégeknek akkor is szükségük van online marketingre, ha az nem működik teljesen tökéletesen. Velünk ez másképp van! Mi olyan többlépcsős online marketing megoldásokat valósítunk meg, amik komplexitásuk és hosszú lefolyásuk miatt adnak garanciát a sikerhez. Minden általunk gondosan felépített kampány többoldalú, azaz több célt valósít meg egyszerre. Akkor más miért nem csinálja így? Az ügynökségek legtöbbje külsős csapatokat alkalmaz egyes feladatok megvalosítására, így a végeredmény nem egységes és nehezen mérhető.

Mi nem dolgozunk külsős csapatokkal, hanem mindenhez saját, házon belüli tudást alkalmazunk. Google certifikált irodánk a teljes piacról alkalmaz szakembereket. 

növelD meg CÉGED online jelenlétét

Marketing megoldások? Partnerkezelés vagy szponzorokkal való kapcsolattartás? Esetleg a hirdetéseidet kellene kezelni és analitikázni? Akkor nyugodj meg, mert mi csinálunk mindent. Is!

Piackutatás, márkaépítés, közösségi média megjelenések, email marketing, hirdetéskezelés, promóciók és nyereményjátékok lebonyolítása, SEO optimalizálás és analitika, PPC marketing, Google és Facebook kampányok kezelése, influencer marketing, média kapcsolatok kiépítése

ÉRJ EL
TÖBBET

Vállaljuk komplett marketing kampányok lebonyolítását, azok utólagos elemzését és  médiatartalmainak folyamatos készítését. Előre felépített és jól átgondolt kampányaink stílusosak és eredményük könnyedén mérhető. Ne költsön  feleslegesen olyanra, ami nem hoz eredményt. Tartsa egy helyen vállalkozása online megjelenéseit és bízza tapasztalt csapatunkra hirdetéseinek kezelését, hogy a legjobb eredményt érhesse el!

Az általunk alkalmazott know-how és céges adatbázis, ezenfelül csapatunk szakmai múltjának köszönhetően akkora növekedésre tehetsz szert, ami bőven kitermeli szolgáltatásaink díjait. Ez egy bevált módszer, ami garantálja a win-win szituációt az ügyfél és köztünk.

Legyél legelől a Google kereső találataiban!

Szeretnél elől megjelenni a Google keresőben, hogy még több embert érj el? Erre is van megoldásunk! Szerezz akár napi több tucat új ügyfelet és gyarapítsd bevételed! A Google keresőt Magyarországon átlagosan napi 4.700.000 ember használja és több, mint 130.000.000+ keresést hajtanak benne végre.

A hirdetéskezelés (Google Adwords és egyéb hirdetések költséghatékony beállítása) egy remek lehetőség induló vagy meglévő vállalkozások számára, hogy új ügyfelekre tegyenek szert. A cél, hogy minél több „lead” érkezzen a hirdetésből, tehát hogy minél több valós megrendelés/ügyfél származzon a hirdetésre költött pénzből. Ezzel az eszközzel már az első héten hatalmas eredmények érhetőek el. Most már gondolom sejted, hogy kerültél erre a weboldalra, igaz?