Sikeresen elküldve

Köszönjük!

Munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségen!

Sürgős esetben hívj minket az alábbi telefonszámon, akár hétvégén is:

ertekeles_cocacolaesportcenter.png

Földi Péter

Coca-Cola Esport Center

Ajánlom mindenkinek a 247-et, akik nemzetközi szintű anyagokat készítenek elérhető árakon. Kreatív csapat, rugalmas ügyintézés, fantasztikus velük a közös munka! Mindent köszönünk!

ertekeles_focustrendsystem.png

Bálint Ildikó

Focus Trend System

Minden feladatot maradéktalanul elvégeztek az összes közös projectünkben. Mindenkinek ajánlom, akinek fontos a határidős és minőségi munka. Remek csapat!

ertekeles_evolvens.png

Mezei István

Evolvens Group

Több közös munkánk volt. A gyors és hatékony munka mellett mindig minőséget kapunk és maximum két körös egyeztetést követően le is zártuk a projekteket.

Ötlete sok mindenkinek van, viszont a tartalom elkészítése általában mindig a nehezebb feladat. Dolgozzon olyan csapattal, akiktől pontosan azt kapja, amit az elején elképzelt.

Egy weboldal elkészítése átlagosan 3 napot vesz igénybe a megrendeléstől. Vállaljuk meglévő és frissen induló weboldalak online marketing feladatainak ellátását is. Szeretnél elől megjelenni a Google keresőben, hogy több ügyfelet érj el? Erre is van megoldásunk!

Nélkülözhetetlen a social media felületek személyre szabása, mert a megfelelő célirányos optimalizálás nélkül rengeteg potenciális érdeklődőről maradunk le úgy, hogy közben nem is tudunk róla.