webáruház készítés

Modern WooCommerce webshopok készítése, teljes grafikai kivitelezése és ingyenes webtárhely egy helyen. Cégek vagy magánszemélyek számára, gyors határidővel és előre kalkulálható árakkal!

Manapság mindenki online vásárol. Te miért maradnál ki belőle? Az internet felhasználók száma eléri, sőt meghaladja az ország lakosságát. Hogyan lehetséges ez? Mindenkinek van okostelefonja, de a többségnek számítógépe és tablete is. És bizony online vásárolni pedig MINDENKI szeret! Tedd kényelmessé az emberek számára az vásárlást és vágj bele álmaid vállalkozásába! Csapatunk 24 órában és heti 7 nap rendelkezésedre áll, hogy sose maradj egyedül a problémáddal.

Egy webshop elkészítése átlagosan 5 napot vesz igénybe a megrendeléstől számítva, de itt nem ér véget a folyamat. Szakértőink keresőoptimalizálási megoldásokkal és éveken át gyűjtött know-how technikákkal dolgoznak megállás nélkül azon, hogy webshopod sikeresen üzemeljen.

Előre kalkulálható árak, hogy ne érjen meglepetés!

Miért kerül máshol többe egy weboldal? Minden cég más haszonkulccsal és más tempóban dolgozik. Nálunk az ár alacsony a munkatempó pedig gyors, ezért is kaptuk meg az EUPEG tanusítványt immáron 5. éve! Vedd át kész weboldalad elérhető áron, akár már a megrendeléstől számított 5 napon belül!

Áraink előre kalkulálhatóak és nem tartalmaznak későbbi rejtett költségeket. Fizess egy összegben, vagy igényeld meg akár havidíjas szolgáltatásunkat! 

Webfejlesztés egyedi igényekhez

Komplex megoldásra van szükséged? Jó helyen jársz!

Néha picit többre van szükség, mint egy one-page weboldal vagy egy WooCommerce webshop. Professzionális  webfejlesztési megoldásokat kínálunk 10 éves szakmai tapasztalattal. Egyedi raktárkezelő rendszert vagy a NAV-hoz bekötött számlázó programot szeretnél? Írd meg nekünk elképzelésed és mi egyedi ajánlatot adunk igényeid szerint!

Tekintsd meg legutóbb elkészült munkáinkat

A lent említett árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben egyedi ajánlatot készítünk a weboldalad igényeinek megfelelően. Csak azért fizess, amire valóban szükséged van! Egy átlag webshop végösszege ritkán haladja meg a 200 000 Forintot.

Webáruház

Ingyen domain + webtárhely*

200 000 Ft-tól

vagy akár havidíjasan

Weboldal Készítés

Weboldal mindenki számára, gyorsan és verhetetlen áron

Webshop vagy webáruház, mindegy hogyan nevezzük, a fogalom ma már senki számára nem ismeretlen. Nagyon közhely ízűnek hangzana, ha azt mondanánk, hogy ma már minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen egy stabil és átlátható weboldal.

A tőlünk vásárolt összes weboldal mobilbarát, keresőoptimalizált és egyedi. Hogy miért is olyan fontos ez?:

Az általunk készített összes weboldal SEO optimalizáláson esik át, hogy idővel hirdetés nélkül is előrébb dobja fel a Google a keresési találatai között. A rosszul vagy egyáltalán nem optimalizált weboldalakat olyan nehéz megtalálni, mint egy tűt a szénakazalban.

A WordPress háttérrendszeren alapuló weboldalaknak hála ma már bárki számára könnyedén és olcsón elérhető a profi weboldal, ami funkcionalitásában fényévekkel felülmúlja elődeit. Az SSL certifikációnak köszönhetően stabil és biztonságos böngészési élményben lehet részük a látogatóknak. Ügyfelein tartalmát két kulcsos titkosítású szerveren tároljuk, így az kibertámadások ellen teljesen védve van.

Kérj ajánlatot új webshopod elkészítésére még ma!

ertekeles_cocacolaesportcenter.png

Földi Péter

Coca-Cola Esport Center

Ajánlom mindenkinek a 247-et, akik nemzetközi szintű anyagokat készítenek elérhető árakon. Kreatív csapat, rugalmas ügyintézés, fantasztikus velük a közös munka! Mindent köszönünk!

ertekeles_focustrendsystem.png

Bálint Ildikó

Focus Trend System

Minden feladatot maradéktalanul elvégeztek az összes közös projectünkben. Mindenkinek ajánlom, akinek fontos a határidős és minőségi munka. Remek csapat!

ertekeles_evolvens.png

Mezei István

Evolvens Group

Több közös munkánk volt. A gyors és hatékony munka mellett mindig minőséget kapunk és maximum két körös egyeztetést követően le is zártuk a projekteket.

Hirdess!

növelD meg az online jelenlétED

Webáruházad termékeit szeretnéd népszerüsíteni? Használd a Google Shopping hirdetési szolgáltatásunkat! A Shopping-kampányok segítséget nyújtanak a termékek népszerűsítésében, mivel még azelőtt részletesen bemutatják a terméket a felhasználónak, hogy rákattintana a hirdetésre. A kiskereskedelmi célú jelentéskészítő eszközök révén pedig nyomon tudja követni a termékek teljesítményének időbeli alakulását.

A Shopping-kampány elindítását követően ellenőrizni kell a teljesítményét, és meg kell bizonyosodni róla, hogy biztosan a várt eredményeket éri el. A kampány teljesítményét a Google Ads-fiók alábbi fontos területein követhetjük nyomon:

  • Termékcsoportok oldala
  • Termékek oldala
  • Méretek oldala aukcióstatisztikai jelentés
  • Ajánlatszimulátorok

GOOGLE
SHOPPING

Minden üzlet sikerében fontos szerepet játszik a költséghatékonyan én céltudatosan beállított hirdetési kampány. Ne pazarold feleslegesen a megkeresett pénzedet egy olyan kampányban, ahol a látogatók többsége nem vásárol majd tőled!

Szeretnél elől megjelenni a Google keresőben, hogy még több embert érj el? Erre is van megoldásunk! Szerezz akár napi több tucat új ügyfelet és gyarapítsd bevételed! A Google keresőt Magyarországon átlagosan napi 4.700.000 ember használja és több, mint 130.000.000+ keresést hajtanak benne végre.

Bízza szakértőinkre a kampány létrehozását és elemzését, hogy a legjobb elérhető eredményt kapja!