Weboldal gyorsan és olcsón

Professzionális WordPress weblapok készítése, teljes grafikai kivitelezése és ingyenes webtárhely egy helyen. Cégek vagy magánszemélyek számára, gyors határidővel és előre kalkulálható árakkal!

Manapság minden online történik, ezért neked is jelen kell lenned! Egy weboldal elkészítése átlagosan 3 napot vesz igénybe a megrendeléstől számítva. Gyors, hatékony és mobilbarát weboldalaink lehetőséget nyújtanak számodra, hogy ne csak elérd a céljaid, de túl is szárnyald azokat! Vállaljuk meglévő és frissen induló weboldalak keresőoptimalizálását is. Csapatunk 24 órában és heti 7 nap rendelkezésedre áll, hogy sose maradj egyedül a problémáddal.

Előre kalkulálható árak, hogy ne érjen meglepetés!

Miért kerül máshol többe egy weboldal? Minden cég más haszonkulccsal és más tempóban dolgozik. Nálunk az ár alacsony a munkatempó pedig gyors, ezért is kaptuk meg az EUPEG tanusítványt immáron 5. éve! Vedd át kész weboldalad elérhető áron, akár már a megrendeléstől számított 5 napon belül!

Áraink előre kalkulálhatóak és nem tartalmaznak későbbi rejtett költségeket. Fizess egy összegben, vagy igényeld meg akár havidíjas szolgáltatásunkat! 

Webfejlesztés egyedi igényekhez

Komplex megoldásra van szükséged? Jó helyen jársz!

Néha picit többre van szükség, mint egy one-page weboldal vagy egy WooCommerce webshop. Professzionális  webfejlesztési megoldásokat kínálunk 10 éves szakmai tapasztalattal. Egyedi raktárkezelő rendszert vagy a NAV-hoz bekötött számlázó programot szeretnél? Írd meg nekünk elképzelésed és mi egyedi ajánlatot adunk igényeid szerint!

Tekintsd meg legutóbb elkészült munkáinkat

A lent említett árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben egyedi ajánlatot készítünk a weboldalad igényeinek megfelelően. Csak azért fizess, amire valóban szükséged van! Egy átlag céges weboldal végösszege ritkán haladja meg a 100 000 Forintot.

Weboldal

Ingyen domain + webtárhely*

100 000 Ft-tól

vagy akár havidíjasan

Webáruház Készítés

Webshop mindenki számára, gyorsan és verhetetlen áron

Webshop vagy webáruház, mindegy hogyan nevezzük, a fogalom ma már senki számára nem ismeretlen. Nagyon közhely ízűnek hangzana, ha azt mondanánk, hogy ma már minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen egy stabil és átlátható weboldal.

A tőlünk vásárolt összes weboldal mobilbarát, keresőoptimalizált és egyedi. Hogy miért is olyan fontos ez?:

Az általunk készített összes weboldal SEO optimalizáláson esik át, hogy idővel hirdetés nélkül is előrébb dobja fel a Google a keresési találatai között. A rosszul vagy egyáltalán nem optimalizált weboldalakat olyan nehéz megtalálni, mint egy tűt a szénakazalban.

A Woocommerce háttérrendszeren alapuló weboldalaknak hála ma már bárki számára könnyedén és olcsón elérhető a profi webáruház, ami funkcionalitásában fényévekkel felülmúlja elődeit. Az SSL certifikációnak köszönhetően stabil és biztonságos böngészési élményben lehet részük a látogatóknak. Ügyfelein tartalmát két kulcsos titkosítású szerveren tároljuk, így az kibertámadások ellen teljesen védve van. 

Kérj ajánlatot új webshopod elkészítésére még ma!

ertekeles_cocacolaesportcenter.png

Földi Péter

Coca-Cola Esport Center

Ajánlom mindenkinek a 247-et, akik nemzetközi szintű anyagokat készítenek elérhető árakon. Kreatív csapat, rugalmas ügyintézés, fantasztikus velük a közös munka! Mindent köszönünk!

ertekeles_focustrendsystem.png

Bálint Ildikó

Focus Trend System

Minden feladatot maradéktalanul elvégeztek az összes közös projectünkben. Mindenkinek ajánlom, akinek fontos a határidős és minőségi munka. Remek csapat!

ertekeles_evolvens.png

Mezei István

Evolvens Group

Több közös munkánk volt. A gyors és hatékony munka mellett mindig minőséget kapunk és maximum két körös egyeztetést követően le is zártuk a projekteket.

Legyél legelől a Google kereső találataiban!

Szeretnél elől megjelenni a Google keresőben, hogy még több embert érj el? Erre is van megoldásunk! Szerezz akár napi több tucat új ügyfelet és gyarapítsd bevételed! A Google keresőt Magyarországon átlagosan napi 4.700.000 ember használja és több, mint 130.000.000+ keresést hajtanak benne végre.

A hirdetéskezelés (Google Adwords és egyéb hirdetések költséghatékony beállítása) egy remek lehetőség induló vagy meglévő vállalkozások számára, hogy új ügyfelekre tegyenek szert. A cél, hogy minél több „lead” érkezzen a hirdetésből, tehát hogy minél több valós megrendelés/ügyfél származzon a hirdetésre költött pénzből. Ezzel az eszközzel már az első héten hatalmas eredmények érhetőek el. Most már gondolom sejted, hogy kerültél erre a weboldalra, igaz?